Bruker du mye penger på mobil?

Mobilen har for mange blitt et tilbehør, akkurat som vesker, briller og klokker. Kan du spare penger på ting til mobilen? 

Ja, det er absolutt mulig å spare gode penger på ting til mobilen og ikke minst på mobilen selv. Det gjelder å være oppmerksom på hvilke steder du kan få kjøpt din drømmemobil billigst. Det gir deg mer penger til å bruke på å tilpasse mobilen til nettopp deg. Så hvordan kan du spare penger på tilbehør til mobilen din?

  1. Rabattkoder fra for eksempel www.rabattkodnorge.com kan gi deg mye billigere tilbehør. Du kan for eksempel finne tilbehør i veskebutikker og klesbutikker, og med rabattkoder til disse, får du det mye billigere.
  2. Kjøp bruk utstyr til mobilen på nett. Her kan du få de siste trendene, men du kan også sørge for at du får en helt unik telefon som er et godt utrykk for deg og din personlige stil.
  3. Trål rundt på forskjellige marked på nettet og du kan finne mye spennende tilbehør fra andre kulturer. Her kan du også finne merchandise knyttet til forskjellige filmer, om du er glad i filmer og bestemte serier som for eksempel Star Wars eller James Bond.
  4. Det finnes også mange butikker spredd rundt i de store byene, der du kan kjøpe tibehør til mobilen veldig billig. Disse har gjerne importert fra forskjellige land i Asia, men mange har også offisielle varer veldig billig.

Skal du ut å handle tilbehør på nettet, sørg for at siden du velger å handle fra er sikker og at den har betalingsløsninger der du slipper å gi fra deg kredittkortinformasjon, gjerne Paypal eller lignende. På denne måten unngår du at du blir svindlet for store penger, og dermed får ekstremt dyr tilbehør til mobilen, når du i utgangspunktet ville spare penger.

Det er spennende å ha en mobil som ser spesiell ut, og det finnes mye du kan gjøre for å få den til å se bra ut. For eksempel kan du kle den i Swarovski krystaller om du skulle ønske det, men da gjelder det å passe seg for tyver!

Eldre mann med mobiltelefon