Skal du på konferanse i Oslo?

Teknologibransjen er i vekst i Norge. I kjølvannet av det følger konferanser og kurs der de forskjellige foretakene kan møte hverandre. Konferanser er selvsagt viktige for å møte folk i bransjen og å bygge nettverk, men takket være sosiale medier, kan deltakerne dele det meste som foregår på konferansen med følgerne sine.

Pass på at du og kollegene dine deler, blogger og snakker om konferansen. På den måten får firmaet gratis PR, og kunder og samarbeidspartnere som ikke deltar kan også nyte godt av alt deltakerne lærer.

Skal Fornebu være en grønn idyll eller et utbant sted? Tirsdag kveld var det byutviklingsdebatt om det tidligere flyplassområdet tett på hovedstaden.

Med utbyggingen av områdene rundt den gamle flyplassen på Fornebu utenfor Oslo har vi en unik mulighet til å bygge opp en ny bydel fra bunnen av. Men hva skal Fornebu være? En grønn oase der beboerne kan trekke seg tilbake til det gode liv, eller et pulserende bymiljø med tilbud til alle døgnets tider?

Konferanse

Reservere hotellrom i god tid

Skal du eller firmaet ditt på konferanse i Oslo, kan det være lurt å huske på å reservere hotellrom i god tid. Venter du for lenge, kan det bli dyrt. I verste fall får du ikke rom de dagene du ønsker, eller må bo et helt annet sted enn du hadde tenkt deg. Det er ergerlig å måtte kaste bort en masse tid på reising til og fra konferanselokalet. Ta en titt på http://www.hotelloslo.info for en oversikt over hvilke hoteller som passer best for deg. Der finner du informasjon om hoteller, transport og mye mer som vil være til hjelp mens du og kollegene dine er på besøk i Oslo.

Husk også å sørge for at de som deltar på konferansen deler det de har lært med kollegene som ikke deltok. Ikke bare vil det gagne de som måtte bli igjen hjemme, men ansvaret for å dele det de har lært vil føre til at deltakerne blir engasjerte og oppmerksomme.