Skal du pimpe din Iphone 6?

Har du allerede skaffet deg en Iphone 6? 

Da er du helt sikkert godt i gang med å pimpe den opp med masse spennende. Dette er Apple sin aller siste nyskapning på smarttelefon-fronten. Den ble lansert 19 september 2014, men er enda ikke sluppet i Norge. Allikevel er det mange som har dem, ettersom de har vært i utlandet og kjøpt dem.

Litt om telefonen

Selve telefonen har et mer strømlinjeformet design og har større skjerm enn sine forgjengere. Den har også en god del andre endringer, deriblant har den en kjappere prosessor, bedre kamera, bedre LTE teknologi og det skal være lettere å koble til wi-fi. Denne telefonen åpner også for kommunikasjon mellom to stk som er i samme rom, uten å måtte sende sms. Det vil også bli muligheter til å betale med mobil.

Før telefonen i det hele tatt var sluppet var det over 4 millioner forhåndsbestillinger. I løpet av de første 3 dagene ble det solgt 10 millioner av denne utgaven. Dette betyr igjen at det er et enormt marked for tilbehør til denne telefonen. Så om man vurderer å starte bedrift, kan salg av tilbehør til Iphone 6 fungere veldig bra.

iPhone 6

Men hva slags tilbehør? 

Ettersom Iphone er en veldig generisk telefon så er det mange som ønsker å gjøre den mer personlig og få den passet til deres behov og ikke minst smak. For å endre utseende på selve telefonen kan du kjøpe deksel til å ha utpå telefonen. Du kan også endre utseende på skjermen ved å bytte skjermbilde og skjermsparer. Deksel er veldig populært, og det er lett å få fatt i billige og kule deksel til telefonen om man bare vet hvor man skal lete.

Det finnes dessuten forskjellige typer deksel og de er gjerne laget av forskjellig materiale. En populær variant er hardcover, som er et hardt deksel som du setter på baksiden av telefonen. En annen versjon er wallet hvor du kan ha kort, kontanter og telefon i samme beholder. Ellers finnes det øretelefoner og masse annet spennende du kan kjøpe til telefonen.